facebook tracking
Hannah Lomakka Becker

Hannah Lomakka Becker

Graphic Designer – E-commerce

Vad är det bästa med att jobba på Sportamore?

Att man har kollegor runt omkring sig som får en att skratta och vara glad hela dagarna. Du jobbar i en miljö där du tillåts växa och utvecklas, och där alla jobbar tillsammans för att vara så bra som vi vet att vi kan vara. Att dessutom jobba på ett företag där träning är ett stort och delat intresse av så många, det är en lyx för en träningsgalning som jag själv.

Hur ser dina huvudsakliga arbetsuppgifter ut?

Jag sitter på avdelningen Design & Marketing Production - där vi skapar allt det grafiska på hemsidan och i nyhetsbreven som når kunderna. Det blir med andra ord mycket tid i Photoshop för min del.

Om jag träffar på dig i lunchrummet, vad bör jag prata med dig om då?

Eventuellt hur många burpees du och jag skulle kunna göra ihop innan maten blivit varm i micron. Nämn en crossfitreferens och vi kan prata hela lunchen om Crossfit Games och träning i allmänhet. Träningsfreak ut i fingerspetsarna, jajjemen. Känner du för det kanske vi t.o.m. kör ett träningspass i gymmet innan vi äter?

Alternativt kan vi också prata om hur det gick i fotbollsmatchen på TV igår kväll (framförallt om AIK spelat) eller senaste avsnittet av någon av alla TV-serier jag slaviskt följer.

Vilken är din favoritprodukt?

Jag tar mig friheten att kombinera en outfit, och då jag älskar att vara ute i naturen kan en aldrig vara fel ute med ett par Motion Pants och en Power Houdi från Houdini.

Jobba med mig

Jobbar du redan på Sportamore?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@sportamore.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor