facebook tracking
Avdelning

Tech

Connect

Sportamore har sen starten haft inställningen att vi ska utveckla våra system själva. Det gör vi dels för att det är vår övertygelse att det gör oss som bolag mer effektivare, men också för att det ger oss flexibilitet att alltid kunna anpassa systemen efter våra behov.
Våra förväntningar är skyhöga; varje år passerar miljontals paket, kunder och orderrader våra system och det är vårt ansvar att säkerställa att det är optimerat till max.
Idag är vi ca 15 personer som utvecklar i Python på ett Django-ramverk. Vi ansvarar både för back-och front-end och drivs av att ständigt flytta fram positionerna för att tillsammans kunna bygga ett av Europas tekniskt vassaste e-handelsteam.

Vi finns på Stack Overflow, läs gärna mer om vår stack där: https://stackoverflow.com/jobs...

Vår kultur

Genom åren har vi försökt behålla det startup-företagets fördelar med en platt organisation och korta beslutsvägar, samtidigt som vi växer. Vi strävar efter att skapa en så kreativ och rolig arbetsplats som möjligt, som tydligt styrs av öppenhet och prestigelöshet. 

Förutom att vi har roligt tillsammans under arbetstid, så ser vi även till att träna tillsammans! Vi tror att det är lättare att växa tillsammans om vi kommer varandra närmre. Vi är stolta över vår kultur och strävar efter att göra den ännu bättre!

Jobbar du redan på Sportamore?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@sportamore.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor