facebook tracking
avdelning

Ekonomi & Administration

Connect

Noggrannhet och korrekthet speglar denna avdelning. Trots hundratals miljoner i flöde tas öresdiffar på största allvar. Med ett listbyte på börsen under 2015 till Nasdaq OMX Small Cap på Stockholmsbörsen lyckas denna avdelning även hålla bokslut, personalansvar och administration i luften samtidigt.

Välkommen

Här jobbar vi med öppenhet, prestigelöshet och kreativitet. Vi sätter din utveckling högt och vi ger dig som jobbar på Sportamore möjlighet att själv forma din roll. Förutom att vi har roligt tillsammans under arbetsdagarna, så ser vi till att komma ut och göra saker ihop om kvällarna. Vi tror att det är lättare att växa tillsammans om vi kommer varandra närmre. Vi är stolta över vår Sportamore-kultur och strävar efter att göra den ännu bättre!

Vad erbjuder vi?

Drömmer du om att vara en del av ett snabbväxande e-handelsbolag med engagerade medarbetare och ett dynamiskt klimat så har du hittat rätt.

  • Karriär & utveckling

    På sju år har vi gått från okända till börsnoterade. Tack vare våra medarbetare och det ständiga drivet att utvecklas har vi vunnit flertal priser och är idag ca 200 medarbetare.

  • Djupt passionerade team

    Det Sportamores anställda har gemensamt är att vi brinner för att utmana och utforska nya möjligheter. Vi arbetar i snabbrörliga team, där transparens och delaktighet är kritiska pusselbitar för vår framgång.

  • Träning & hälsa

    Vi lever ut vår kärlek för sport och träning fullständigt, därför ser vi till att ordna flera gemensamma träningsaktiviteter såsom cirkel- och löppass varje vecka. Vi är övertygade om att det både bygger team, hälsa och långsiktig lycka.

Gustavslundsvägen 151E
167 51 Stockholm Vägbeskrivning 08 500 07 500


Eskilstuna Vägbeskrivning


Spånga Vägbeskrivning

Jobbar du redan på Sportamore?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@sportamore.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor