facebook tracking
Avdelning

Customer Service

Connect

Vårt uppdrag är att få en till kund att säga "Jag älskar att handla på Sportamore". 

Välkommen till nordens vassaste kundtjänst. Vi har vunnit priset som årets kundtjänst 2 år i rad på Nordic eCommerce Awards i tuff konkurrens med de största 100 butikerna på nätet.
Vi har service i vårt DNA och försöker hela tiden överträffa våra kunders förväntningar. För att lyckas har vi byggt upp ett tajt team av passionerade kollegor som gör allt för att hela tiden flytta fram positionen kring hur man bedriver service i världsklass.

 På Sportamore är service en strategisk prioritet och idag återkommer hela 35% av alla våra kunder inom 3 månader för sitt nästa köp.

Vår kultur

Genom åren har vi försökt behålla det startup-företagets fördelar med en platt organisation och korta beslutsvägar, samtidigt som vi växer. Vi strävar efter att skapa en så kreativ och rolig arbetsplats som möjligt, som tydligt styrs av öppenhet och prestigelöshet. 

Förutom att vi har roligt tillsammans under arbetstid, så ser vi även till att träna tillsammans! Vi tror att det är lättare att växa tillsammans om vi kommer varandra närmre. Vi är stolta över vår kultur och strävar efter att göra den ännu bättre!

Jobbar du redan på Sportamore?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@sportamore.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor